AMERICAN HISTORIC HIGHWAYS - Fly & Drive program

Kanada / Körutazás Kanadában

Szállás típus: Program szerint
Utazás módja: Egyéni
Ellátás: Ellátás nélkül
Időtartam: 14 éj
Típus: Körutazás
Útazonosító: 175800
241900 Ft/fő-től
Időpont választás

Válaszd ki melyik időpont vagy szobatípus érdekel


 

 Indulási időpontok:

2017. április, 2017.május, 2017. június, 2017. július, 2017 augusztus, 2017. szeptember, 2017. október, 2018. április (naponta)

Válassza a megfelelő intervallumot a dátum választóban, és kattintson a kívánt indulási napra.


A részvételi díj tartalmazza:

  • 14 éjszaka szállás a megadott program szerint

  • térképek, útvonaltervek

  • gyermek díjmentes (be nem töltött 11 éves korig, két fizető felnőttel egy szobában, pótágy nélkül)

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • repülőjegy és repülőtéri illeték (irányár: 129.000 – 190.000.-Ft. szezontól függően)

  • bérautó és üzemanyag költség, parkolási díjak

  • ellátást, személyes költségek, belépődíjak

Önnek csak a látnivalókkal kell törődnie! Az ajánlott programot amerikai partnerünk a naponta reálisan megtehető kilométerek és javasolt látnivalók függvényében állította össze és ehhez rendelte hozzá a szálláshelyeket.

Bérautóra és repülőjegyre kérje irodánk ajánlatát!

Mindkét esetben igyekszünk az Ön igényeinek legjobban megfelelő repülőjegyet és bérautót ajánlani. Fontos tudnivaló: a bérautók költsége típusonként és méretenként változó! A távolságok miatt javasoljuk kényelmes, tágas gépkocsi bérlését.

A túra során átlépik az USA/Kanada határt. Az átkeléshez rendelkezni kell Kanadai belépési engedéllyel: ETA (ETA irodánkban igényelhető ).

 

A MEGADOTT ÁRAK 1 USD=300 HUF ÁRFOLYAMIG ÉRVÉNYESEK !

15 nap /14 éjszaka

Utazás típus: FLY & DRIVE PROGRAMOK


Utazás: egyénileg/bérautóval Ellátás: nincs Min. létszám: nincs Szállodák: program szerint

Program kezdése: New York

Program vége : New York1.nap New York

Érkezés New Yorkba, transzfer egyénileg a szállodába. Találkozó partnerirodánk angol nyelvű képviselőjével, utazási dokumentumok átvétele. Az esti órákban ismerkedjünk a kivilágított világhírű metropolisszal. Szállás: The Skyline Hotel Manhattan.

A bérautót felveheti érkezéskor a repülőtéren is, de a gépkocsi bérlést (gazdasági szempontok miatt is) az első három napon nem feltétlenül javasoljuk. A repülőtérről taxival könnyedén elérhető Manhattan (kb 50 USD), ahol az ismerkedés a várossal a tömegközlekedési eszközökkel könnyedén megoldható. Természetesen kérésére a repülőtéri érkezéstől is tudjuk biztosítani a bérautót.

2.nap New York
Egész napos ismerkedés a várossal. Javasolt: Hop On-Hop Off városnéző busszal körbejárni a Downtown-t és az Up town-t. Hajózzunk ki a Szabadság-szoborhoz, sétáljunk a Central Parkban, élvezzük a panorámát az Empire State Building kilátóteraszáról vagy a Rockefeller Center tetejéről. Szállá: The Skyline Hotel Manhattan.

3.nap New York - Cape Cod (távolság: 440 km)


Bérautó felvétele, Connecticut és Rhode Island államokon keresztül utazás Cape Cod felé. Szállás: American Historic Highways Cape Cod.

4.nap Cape Cod - Boston (távolság: 130 km)


A népszerű nyaralóhelyet elhagyva következik az egyik leggazdagabb történelmű amerikai város Boston, melyet több becenévvel is illetnek: A „ Pilgrimek és Puritánok városa" , arra utal, hogy 1630-ban 400 puritán telepes alapította, a „Szabadság bölcsője" pedig a függetlenségi háborúban betöltött vezető szerepére mutat. Szállás: The Midtown Hotel.

5.nap Boston - Acadia National Park - Bar Harbor (távolság: 550 km)


Az óceán partvonalát követve utazunk észak felé. Érintjük a boszorkánypereiről (1692) elhíresült Salem városát, majd következik Maine állam legnagyobb (kikötő) városa Portland végül megérkezünk az Acadia Nemzeti Parkba, ami Maine állam leghíresebb látványossága. A gyönyörű, változatos állat- és növényvilágáról ismert park közel 15000 hektáron terül el. Szállás: Bar Harbor - Colonial Inn Ellsworth.

6.nap Bar Harbor - Québec (távolság: 480 km)


Az Appalache-hegységet átszelve érintjük a Moosehead-tavak régióját mielőtt átlépjük a kanadai határt és megérkezünk a francia nyelvű Québec tartományba. A barátságos településeken áthaladva elérjük a tartomány fővárosát Québec városát. Szállás: Hotel Pur Québec

7.nap Québec - St.Lawrence River - Montréal (távolság: 260 km)


A nap nagy részét töltsük Québecben: élvezzük a város romantikus, középkori hangulatát, sétáljunk az alsó- és felsővárosban, a folyóparton, látogassuk meg a Citadellát és a Place Royale-t. Ne hagyjuk ki a Szt. Lőrinc folyón található Ile de Orleans-szigetet, melyet elsőként népesítettek be a korai francia telepesek. A sziget partvonalán elszórtan viktoriánus stílusú házakban gyönyörködhetünk. Szállás: Travelodge Montreal Centre.

8.nap Montréal - Ottawa (távolság: 230km)


Utazás Kanada fővárosába, Ottawa-ba. Szállás: Capitol Hill and Suites Hotel.

9.nap Ottawa - Toronto (távolság: 440 km)


A kellemes hangulatú Ottawa után irány az Ontario-tó partján fekvő Toronto, mely a modern Kanada egyik pénzügyi- és üzleti központja. Látogassunk el a CN Tower-ba, 342 méter magasságból csodálatos kilátás nyílik a városra és az Ontario-tóra. Szállás: Bond Place Hotel.

10.nap Toronto - Niagara Falls (távolság: 141 km)


Irány a föld egyik legnagyobb természeti csodája a Niagara vízesés. Ajánlott program: Maid of the Mist - hajókázás a vízesés lábánál. Szállás: Best Western Plus Cairn Croft Hotel.

11.nap Niagara Falls - Gettysburg (távolság: 562 km)


A New York államban elterülő Finger-tavak régióján keresztül utazás Pennsylvania állam felé. Az Amish Country megtekintése, majd látogatás az amerikai polgárháború egyik legismertebb emlékhelyén, Gettysburg-ben. Szállás: Courtyard Gettysburg.

12.nap Gettysburg - Charlottesville - Williamsburg (távolság: 426 km)


A Blue Ridge Mountain és a Shenandoah Valley mentén továbbutazás Charlottesville-be, ahol két korábbi elnök, Jefferson és Monroe rezidenciája is található. Virginia állam fővárosát Richmond-ot érintve érkezünk Williamsburg-be, ahol a koloniális építészeti stílus érdemel említést. Szállás: Days Inn Williamsburg Colonial Area

13.nap Williamsburg - Washington D.C. (távolság: 280 km)

Délelőtt érdemes nagyobb sétát tenni Williamsburg-ben mely a 18. század hangulatát idézi. Utána indulás a főváros, Washington felé. Szállás: Capitol Skyline Hotel.

14.nap Washington D.C.


Egésznapos szabadprogram. Ajánlott látnivalók: Capitolium, Fehér Ház, Georgetown, a Lincoln és a Washington emlékmű, Arlingtoni Temető. Mindenképpen látogassunk el a Smithsonian Intézetben mely számos kiállításnak és múzeumnak ad otthont. Capitol Skyline Hotel.

15.nap Washington D.C. - Philadelphia - New York (távolság: 390 km)

Útban New York felé rövid pihenő Philadelphiaban a „Testvéri Szeret Városában", majd visszaindulás New Yorkba. Program vége. Bérautó leadása.

Visszaindulás előtt New Yorkban töltsön el pár éjszakát . Kérje irodánktól a javasolt szállásajánlatokat.