SUNSHINE TRAILS - Fly & Drive program

Amerikai Egyesült Államok / Florida

Szállás típus: Program szerint
Utazás módja: Egyéni
Ellátás: Ellátás nélkül
Időtartam: 11 éj
Típus: Körutazás
Útazonosító: 175801
115500 Ft/fő-től
Időpont választás

Válaszd ki melyik időpont vagy szobatípus érdekel


 

Indulási időpontok:

2017. április, 2017.május, 2017. június, 2017. július, 2017 augusztus, 2017. szeptember, 2017. október, 2017. november, 2017 december, 2018. január, 2018. február, 2018. március (naponta)

Válassza a megfelelő intervallumot a dátum választóban, és kattintson a kívánt indulási napra.


A részvételi díj tartalmazza:

  • 11 éjszaka szállás a megadott program szerint

  •  térképek, útvonaltervek

  • gyermek díjmentes (be nem töltött 11 éves korig, két fizető felnőttel egy szobában, pótágy nélkül)


A részvételi díj nem tartalmazza:

  • repülőjegy és repülőtéri illeték (irányár: 166.000 – 210.000.-Ft. szezontól függően)

  • bérautó és üzemanyag költség, parkolási díjak

  • ellátást, személyes költségek, belépődíjak


Önnek csak a látnivalókkal kell törődnie! Az ajánlott programot amerikai partnerünk a naponta reálisan megtehető kilométerek és javasolt látnivalók függvényében állította össze és ehhez rendelte hozzá a szálláshelyeket.

Bérautóra és repülőjegyre kérje irodánk ajánlatát!

Mindkét esetben igyekszünk az Ön igényeinek legjobban megfelelő repülőjegyet és bérautót ajánlani. Fontos tudnivaló: a bérautók költsége típusonként és méretenként változó! A távolságok miatt javasoljuk kényelmes, tágas gépkocsi bérlését.


A MEGADOTT ÁRAK 1 USD=300 HUF ÁRFOLYAMIG ÉRVÉNYESEK !

12 nap /11 éjszaka

Utazás típus: FLY & DRIVE PROGRAMOK


Utazás: egyénileg/bérautóval Ellátás: nincs Min. létszám: nincs Szállodák: program szerint.

Program kezdése: Miami

Program vége : Miami1.nap Miami

Érkezés egyénileg Miami-ba. Bérautó felvétele a repülőtéren, transzfer a szállodába. Találkozó partnerirodánk angol nyelvű képviselőjével, utazási dokumentumok átvétele. Szállás: Lexington Hotel Miami Beach.

2.nap Miami - Key West (távolság: 260 km)


Indulás dél felé, Key Westre, az Overseas autópályán. Utunk során 42 hídon és 32 szigeten kelünk át. A legnagyobb sziget Key Largo, melynek a legfontosabb látványossága az USA első víz alatti parkja a John Pennekamp Coral Reef Park. Key Westen sétáljunk egyet a Pelikan Path-on, élvezzük a hely éttermeket és ne felejtkezzünk el a Hemingway Múzeumról sem. Szállás: Doubletree Grand Key Resort.

3.nap Key West - Everglades National Park (távolság: 265 km)


Mielőtt elhagyjuk Florida Keys területét álljunk meg Key Largo-ban a Dolphin Cove-nál, ahol egy természetes öbölben lehetőség van együtt úszni a delfinekkel vagy részt vehetünk egy idegenvezetős kajaktúrán a floridai öbölben (ajánlatos előre foglalni !). Továbbutazás az Everglades Nemzeti Parkba, mely az UNESCO Világörökség része. Szállás: Miccosukee Resort Everglades.

4.nap Everglades National Park - Naples (távolság: 218 km)


Irány a Mexikói-öböl partja, Naples városa. Két útvonalon haladhatunk: egyik a 41. autópálya (Tamiami Trail) vagy a 75. sz. főút (Alligator Alley). Naples igazi tengerparti üdülőhely remek éttermekkel, vásárlási lehetőséggel és nem utolsósorban remek homokos parttal. Szállás: Gulfcoast Inn Naples

5.nap Naples - Sarasota (távolság: 160 km)


Sarasota felé folytatódik az út. Az első megálló Fort Myers, Florida egyik fő turistaközpontja. Nézzük meg Thomas Edison (Seminole Lodge) és Henry Ford (The Mangoes) korábbi téli rezidenciájára. Látogassunk el Sanibel és Captive szigetekre (hídpénz !). Utóbbi szigeten a Ding Darling parkban tehetünk egy kellemes kerékpártúrát az őshonos növények között vagy egy kajaktúra a mangroveerdőben (fizetős programok). Szállás: Ramada Waterfront Sarasota.

6.nap Sarasota - Crystal River - Silver Springs (távolság: 290 km)


Crystal River felé útközben megálló Homosassa Springsbe, látogatás a Wildlife State Parkban ahol a sok különleges állat mellett megcsodálhatjuk a manatee-kat (tengeri tehén) is. Szállás: Holiday Inn Express

7.nap Silver Springs - St. Augustine  (távolság: 200 km)


A mai napra csak egy rövidke út jut. Látogatás a Silver Springs Parkban ahol a legelső Tarzan filmeket forgatták. És itt található a világ legnagyobb artézi forrása is, melynek kristálytiszta vizén üvegfenekű hajóval tehetünk egy túrát.  Majd az Ocala erdőn keresztül haladunk tovább USA legrégebbi városa, St. Augustine felé. Juan Ponce De Leon, Kolumbusz korábbi útitársa 1513. április 2-án néhány száz katonával szállt itt partra, hogy megkeresse az ifjúság forrását. A város számos történelmi nevezetességgel is büszkélkedhet. Szállás: Magnuson Hotel St. Augustine

8.nap St. Augustine


Egész napos megálló és városnézés St. Augustine-ban. Szállás: Magnuson Hotel St. Augustine

9.nap St. Augustine - Orlando (távolság: 180 km)


Látogatás a híres Daytona Beach-en, mielőtt a 4. sz. főúton elérnénk a témaparkjairól híres Orlandot. Szállás: Champions World Resort.

10-11.nap Orlando


Ezt a két napot szánjuk a szórakozásra: látogassuk meg a híres szórakoztatóparkokat. A Disney's Magic Kingdom, Epcot Center, MGM & Animal Kingdom, Universal Studios rengeteg élményt kínálnak. Szállás: Champions World Resort.

12.nap Orlando - Miami (távolság: 412 km)


Reggeli indulással látogassunk el Cape Canaveral-be, a NASA űrprogramjának a központjába, a Kennedy Space Centerbe (ez egy jó félnapos program). Dél felé haladva érintsük az ismert üdülőhelyeket: Palm Beach, Boca Raton, Fort Lauderdale és Bal Harbour. Érkezés Miamiba. Gépkocsi leadása, a program vége.

Visszaindulás előtt töltsön el pár éjszakát Miami Beach-en. Kérje irodánktól a javasolt szállásajánlatokat.

A z utazáshoz az amerikai partner Kedvezményes „Acces Pass” csomag kedvezményt kínál, amely az alábbiakat foglalja magában: 3 napos Disney World belépő , Belépő a Kennedy Űrközpontba , Airboat túra az Evergladesben , Miami City tour , Kisvonat túra Key West-rn , 10 % kedvezmény a Macy’s Áruházakban történő vásárlás esetén. Az „Acces Pass” részleteiről érdeklődjön irodánkban.