Barangolás a Nyugati-parton - autóbuszos körutazás

Amerikai Egyesült Államok / Körutazás Amerikában

Szállás típus: Program szerint
Utazás módja: Egyéni
Ellátás: Ellátás nélkül
Időtartam: 6 éj
Típus: Körutazás
Útazonosító: 250902
240900 Ft/fő-től
Időpont választás

Válaszd ki melyik időpont vagy szobatípus érdekel


 

A részvételi díj tartalmazza:

  • 6 éjszaka szállást középkategóriájú szállodákban

  • a 4 fős szobában 2 db francia ágy található

  • autóbuszos körutazást

  • a jelzett programokat a szükséges belépőkkel

  • adók, szerviz- és csomagdíjat (1 bőrönd/fő)

  • angol nyelvű idegenvezetést

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • repülőjegyet és repülőtéri illetéket

  • étkezéseket ( reggeli kérhető: 165 USD/fő)

  • fakultatív programok és a programcsomagban nem szereplő külön programok árait, belépőket

  • útlemondási biztosítást, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást

Repülőjegyre kérje irodánk ajánlatát !

A programok nem tartalmaznak étkezést. Reggeli lehetőség a szálláshelyeken, főétkezés az idegenvezető javaslata alapján. ( erre a programra reggeli kérhető: 165 USD/fő áron)

 

A MEGADOTT ÁRAK 1 USD=300 HUF ÁRFOLYAMIG ÉRVÉNYESEK !

1.nap Los Angeles - Palm Springs - Phoenix

Indulás Los Angeles-ből 08:00-kor. Az „Angyalok Városát" magunk mögött hagyva buszozunk a San Jacinto-hegységen keresztül Palm Springs-be. Kis üzletek, butikok, galériák várják az idelátogatókat. Majd a sivatagon keresztül utazás Arizona állam fővárosába Phoenixbe. Szállás: Ke Ko Pa Resort

2.nap Phoenix - Sedona - Grand Canyon National Park

Utunkat a Sonoran sivatagon keresztül folytatjuk. Az USA-ban ez a sivatag rendelkezik a leggazdagabb és legváltozatosabb ökoszisztémával. Majd érkezés Sedonába ahol megpillanthatjuk a nevezetes vörös homokkőszirteket, melyek a napsütésben ragyogó, narancsvörös színben játszanak, lélegzetelállító látványt nyújtanak. Látogatás a Grand Canyon kistestvérének is nevezett Oak Creek kanyonban. Továbbutazás a Grand Canyon Nemzeti Parkba. Szállás: Yavapai Lodge West.

3.nap Grand Canyon N.P. - Monument Valley - Page/Lake Powell

Kora reggel megcsodáljuk a napfelkeltét a Grand Canyon-ban, majd fakultatív programként egy reggelivel egybekötött sétára van lehetőség, élvezni a kanyon hangulatát. Továbbutazás sivatagi pihenővel, érkezés a Navajo Indián Rezervátumba, majd látogatás a Monument Valley-be, ahol a westernfilmekől jól ismert vörös sziklaalakzatok fogadnak minket. Délután érkezés a Powell-tó régiójába, Page városába. Látogatás a Glen Canyon Dam-nál, mely USA második legnagyobb beton-gátrendszere. A gátról csodálatos kilátás nyílik a Powell tóra. Éjszaka Page-ben. Szállás: Best Western Lake Powel.

4.nap Page/Lake Powell - - Kanab - Bryce Canyon National Park

Elérjük Utah államot. Kanab városának érintésével érkezés a Bryce Canyon-ba mely a sokszínű és változatos alakzatú homokkőformák hazája. A természet évezredeken keresztül alakítottak ezeket a hegyeket, felejthetetlen látványt nyújtva az idelátogatóknak. Este szabadprogram. Szállás: Bryce Canyon Ruby's Inn.

5.nap Bryce Canyon N.P. - Zion National Park - Las Vegas

Továbbutazás a Zion Nemzeti Parkba, ahol a szél alakította sziklaformációk mellett a Virgin folyót is megtekinthetjük. Délután megérkezünk a Nevadai Las Vegas-ba, a szórakoztatás „fővárosába". Szállás: Luxor Las Vegas - Pyramid Rooms.

6.nap Las Vegas

Egész napos szabadprogram. Ismerkedés Las Vegas-sal Kaszinók, show-műsorok, éttermek, bárok. Séta a híres Strip-en, a látványos szállodák között. Szállás: Luxor Las Vegas - Pyramid Rooms.

7.nap Las Vegas - Mojave Desert - Los Angeles

Indulás után megálló a híres Las Vegas üdvözlő táblánál. Elhagyva a kaszinók városát, átutazunk a Mojave-sivatagon, érkezés Los Angeles-be 16:00 körül, a túra vége.

Az elő illetve túrát követő éjszakára szállások kérhetők !

A túrák indulása előtti éjszakára javasolt szállásajánlatunk: Holiday Inn Anaheim

A visszaérkezést követő szállásajánlatunk: Crowne Plaza Los Angeles