KÖRÚT A NYUGATI-PARTON HAWAII PIHENÉSSEL - autóbuszos körutazás

Amerikai Egyesült Államok / Hawaii

Szállás típus: Program szerint
Utazás módja: Egyéni
Ellátás: Ellátás nélkül
Időtartam:
Típus: Körutazás, Körutazás+Üdülés, Üdülés
Útazonosító: 271920
-től
Időpont választás

Válaszd ki melyik időpont vagy szobatípus érdekel


 

A részvételi díj tartalmazza:

 • - 15 éjszaka szállás középkategóriájú szállodákban
 • - autóbuszos körutazást
 • - étkezést a megadottak szerint
 • - a jelzett programokat a szükséges belépőkkel
 • - adók, szerviz- és csomagdíjat (1 bőrönd/fő)
 • - angol nyelvű idegenvezetést

 

A részvételi díj nem tartalmazza:

 • - repülőjegyet és a repülőtéri illetéket
 • - retur repülőjegyet a Hawaii-szigetekre
 • - étkezéseket
 • - fakultatív programok és a programcsomagban nem szereplő programok árait, belépőket
 • - útlemondási biztosítást, balaset-, betegség- és poggyászbiztosítást

 

Repülőjegyre kérje irodánk ajánlatát !

A programok nem tartalmaznak étkezést. Reggeli lehetőség a szálláshelyeken, főétkezések az idegenvezető javaslata alapján.

16 nap /15 éjszaka

Utazás típus: AUTÓBUSZOS KÖRUTAK ANGOL NYELVŰ IDEGENVEZETÉSSEL

Utazás: autóbusszal/repülővel Ellátás: nincs Min.létszám: nincs


1.nap San Francisco

14:00-20:00 között találkozó partnerirodánk angol nyelvű képviselőjével a Hotel Serranoban. Szállás: Hotel Serrano.

2.nap San Francisco

Délelőtt félnapos városnézés: Union Square, Civic Center, Fisherman"s Wharf stb. A Twin Peaks-hegy tetejéről élvezhetjük a város csodás panorámáját. Délután szabadprogram: utazhatunk a híres Cable carral, vásárolhatunk a Union Square-en vagy tehetünk egy sétát a Fisherman"s Wharfnál. Az idegenvezető segítséget nyújt a program tervezésében. Fakultatív program: San Francisco by Night: 59 USD/fő. Szállás: Hotel Serrano.

3.nap San Francisco (Monterey/Carmel)

Szabad program. Egész napos fakultatív program lehetőség: kirándulás Montereybe és Carmelbe (88 USD/fő). Az óceán partvonalát követve érkezés a Monterey Bay-félszigetre. Látogatás Steinbeck novellája alapján híressé vált Cannery Row-nál és a Monterey Bay Aquariumban (belépő az árban). Majd következik a híres Pebble Beach golfpálya és környéke. Rövid megálló a művészati galériáiról nevezetes Carmelben, késő délután visszautazás San Franciscoba. Szállás: Hotel Serrano.

4.nap San Francisco - Yosemite National Park - Yosemite Gateway

Továbbutazás a Yosemite Nemzeti Parka, mely a csodálatos vízeséseiről, sziklaalakzatairól vált ismertté. Buszos parklátogatás majd lehetőség van egy biciklitúrára. Szállás: Piccadilly Inn.

5.nap Yosemite Gateway - Mojave Desert - Las Vegas

A Mojave-sivatagon keresztül buszozunk Las Vegas felé. Késő déluátn érkezés a „Szórakozás fővárosába". Az idegenvezető ajánlásával fedezzük fel a várost: vásároljunk, élvezzük a jobbnál-jobb éttermeket, nézzünk meg egy felejthetetlen show műsort, vagy Fakultatív program: Las Vegas by Night (kb. 35 USD/fő). Szállás: Luxor Las Vegas -Pyramid rooms.

6.nap Las Vegas - Grand Canyon - Las Vegas

Egésznapos kirándulás a Grand Canyon Nemzeti Parkba. Első megálló a híres Hoover Damnál (Hoover Gát). Megcsodálhatjuk a hatalmas építményt és mögötte a Mead-tavat. Folytatásként irány a Grand Canyon. Fakultatív program: helikopterrel a kanyon fölött (kb. 189 USD/fő), rafting a Colorado folyón vagy séta a Skywalk-on (32 USD/fő). Szállás: Luxor Las Vegas -Pyramid rooms.

7.nap Las Vegas - Zion National Park (fakultatív)

Szabad program vagy egésznapos fakultatív túra keretében ellátogathatunk a fenséges kanyonjairól és változatos vadvilágáról híres Zion Nemzeti Parkba. Idegenvezetős séta a parkban valamint egy hamisítatlan amerikai piknik ebéd (95 USD/fő). Szállás: Luxor Las Vegas -Pyramid rooms.

8.nap Las Vegas - Palm Springs - Los Angeles

Ismét keresztülutazunk a Mojave-sivatagon, rövid megállóval Palm Springsben. A város korábban olyan sztárok téli pihenője volt mint Frank Sinatra, Elvis Presley vagy Jane Russell. Ma egy virágzó város bevásárlóközpontokkal, éttermekkel. Késő délután érkezés a Csendes-óceán partjára, Long Beach-be majd tovább Los Angelesbe. Szállás: Queen Mary Long Beach.

9.nap Los Angeles - Hollywood - Beverly Hills - Los Angeles

Reggel egy átfogó városnézés: Santa Monica Beach, Hollywood, Beverly Hills.  Séta a Walk of Fame sétányon. Délután szabadprogram. Fakultatív látogatás a Universal Studios-ban (95 USD/fő). Szállás:Queen Mary Long Beach.

10.nap Los Angeles - San Diego - Los Angeles

Egésznapos fakultatív kirándulás San Diegoba (95 USD/fő). Utazás San Juan Capistrano és San Clemente városokon keresztül Kalifornia második legnagyobb városába, melynek óceánparti fekvése kellemes éghajlattal párosul. Városnézés a történelmi óváros, a Gas Lamp negyed, az óceánpart valamint a festői Seaport Village érintésével. Visszaérkezés Los Angelesbe az esti órákban. A szervezett túra itt véget ér. Szállás:Queen Mary Long Beach.

11.nap Los Angeles - Honolulu (Oahu) vagy Maui

Transzfer egyénileg a repülőtérre, utazás Honoluluba vagy Mauira. Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás: Aqua Aloha Surf Hotel(Honolulu) vagy Kaanapali Beach Hotel (Maui)

12-15. nap Hawaii-szigetek

Pihenés a gyönyörű óceánparton, fakultatív programok, hajókázás, szigettúra.

16.nap Hawaii-szigetek - Los Angeles

Transzfer egyénileg a repülőtérre, hazautazás.