Körút a Nyugati parton Hawaii pihenéssel

Amerikai Egyesült Államok / Körutazás Amerikában

Szállás típus: Program szerint
Utazás módja: Egyéni
Ellátás: Ellátás nélkül
Időtartam: 15 éj
Típus: Körutazás
Útazonosító: 324994
488900 Ft/fő-től
Időpont választás

Válaszd ki melyik időpont vagy szobatípus érdekel


 

A részvételi díj tartalmazza:

 • 15 éjszaka szállás középkategóriájú szállodákban

 • a 4 fős szobában 2 db francia ágy található

 • autóbuszos körutazást

 • étkezést a megadottak szerint

 • a jelzett programokat a szükséges belépőkkel

 • adók, szerviz- és csomagdíjat (1 bőrönd/fő)

 • angol nyelvű idegenvezetést

A részvételi díj nem tartalmazza:

 •  repülőjegyet és a repülőtéri illetéket

 • retúr repülőjegyet a Hawaii-szigetekre

 • étkezéseket ( erre a programra reggeli kérhető: 349 USD/fő áron)

 • fakultatív programok és a programcsomagban nem szereplő programok árait, belépőket

 • útlemondási biztosítást, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást

Repülőjegyre kérje irodánk ajánlatát!

A programok nem tartalmaznak étkezést. Reggeli lehetőség a szálláshelyeken, főétkezések az idegenvezető javaslata alapján.

A MEGADOTT ÁRAK 1 USD=300 HUF ÁRFOLYAMIG ÉRVÉNYESEK !

16 nap /15 éjszaka

Utazás típus: AUTÓBUSZOS KÖRUTAK ANGOL NYELVŰ IDEGENVEZETÉSSEL

Utazás: autóbusszal/repülővel Ellátás: nincs Min.létszám: nincs

1.nap San Francisco

Érkezés és transzfer egyénileg.  Délután találkozó   a szállodában partnerirodánk angol nyelvű képviselőjével . Szállás: Park Central Hotel.

2.nap San Francisco

Délelőtt félnapos városnézés: Union Square, Civic Center, Fisherman"s Wharf stb. A Twin Peaks-hegy tetejéről élvezhetjük a város csodás panorámáját. Délután szabadprogram: utazhatunk a híres Cable carral, vásárolhatunk a Union Square-en vagy tehetünk egy sétát a Fisherman"s Wharfnál. Az idegenvezető segítséget nyújt a program tervezésében. Fakultatív program: San Francisco by Night: Szállás: Park Central Hotel.

3.nap San Francisco ( Fakultatív: Monterey/Carmel)

Szabad program. Egész napos fakultatív program lehetőség: kirándulás Montereybe és Carmelbe . Az óceán partvonalát követve érkezés a Monterey Bay-félszigetre. Látogatás Steinbeck novellája alapján híressé vált Cannery Row-nál és a Monterey Bay Aquariumban (belépő az árban). Majd következik a híres Pebble Beach golfpálya és környéke. Rövid megálló a művészeti galériáiról nevezetes Carmelben, késő délután visszautazás San Franciscoba. Szállás: Park Central Hotel.

4.nap San Francisco - Yosemite National Park

Továbbutazás a Yosemite Nemzeti Parkba, mely a csodálatos vízeséseiről, sziklaalakzatairól vált ismertté. Buszos parklátogatás . Szállás: Piccadilly Inn Shaw.

5.nap Yosemite - Mojave Desert - Las Vegas

A Mojave-sivatagon keresztül buszozunk Las Vegas felé. Késő déluátn érkezés a „Szórakozás fővárosába". Az idegenvezető ajánlásával fedezzük fel a várost: vásároljunk, élvezzük a jobbnál-jobb éttermeket, nézzünk meg egy felejthetetlen show műsort, vagy Fakultatív program: Las Vegas by Night . Szállás: Luxor Las Vegas -Pyramid rooms.

6.nap Las Vegas - Grand Canyon - Las Vegas

Egésznapos kirándulás a Grand Canyon Nemzeti Parkba. Első megálló a híres Hoover Damnál (Hoover Gát). Megcsodálhatjuk a hatalmas építményt és mögötte a Mead-tavat. Folytatásként irány a Grand Canyon. Fakultatív program: helikopterrel a kanyon fölött, rafting a Colorado folyón vagy séta a Skywalk-on Szállás: Luxor Las Vegas -Pyramid rooms.

7.nap Las Vegas - Zion National Park (fakultatív)

Szabad program vagy egésznapos fakultatív túra keretében ellátogathatunk a fenséges kanyonjairól és változatos vadvilágáról híres Zion Nemzeti Parkba. Idegenvezetős séta a parkban valamint egy hamisítatlan amerikai piknik ebéd ( 95-100 USD/fő). Szállás: Luxor Las Vegas -Pyramid rooms.

8.nap Las Vegas - Palm Springs - Los Angeles

Ismét keresztülutazunk a Mojave-sivatagon, rövid megállóval Palm Springsben. A város korábban olyan sztárok téli pihenője volt mint Frank Sinatra, Elvis Presley vagy Jane Russell. Ma egy virágzó város bevásárlóközpontokkal, éttermekkel. Késő délután érkezés a Csendes-óceán partjára, Long Beach-be majd tovább Los Angelesbe. Szállás: Crown Plaza Los Angeles Harbor

9.nap Los Angeles - Hollywood - Beverly Hills - Los Angeles

Reggel egy átfogó városnézés: Santa Monica Beach, Hollywood, Beverly Hills.  Séta a Walk of Fame sétányon. Délután szabadprogram. Fakultatív látogatás a Universal Studios-ban . Szállás: Crown Plaza Los Angeles Harbour

10.nap Los Angeles - Fakultatív San Diego

Egésznapos szbadprogram, vagy fakultatív kirándulás San Diegoba . Utazás San Juan Capistrano és San Clemente városokon keresztül Kalifornia második legnagyobb városába, melynek óceánparti fekvése kellemes éghajlattal párosul. Városnézés a történelmi óváros, a Gas Lamp negyed, az óceánpart valamint a festői Seaport Village érintésével. Visszaérkezés Los Angelesbe az esti órákban. A szervezett túra itt véget ér. Szállás: Crown Plaza Los Angeles Harbour

11.nap Los Angeles - Honolulu (Oahu) vagy Maui

Transzfer egyénileg a repülőtérre, utazás Honoluluba vagy Mauira. Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás: Ohana Waikiki East (Honolulu) vagy Kaanapali Beach Hotel (Maui)

12-15. nap Hawaii-szigetek

Pihenés a gyönyörű óceánparton, fakultatív programok, hajókázás, szigettúra.

Szállás: Ohana Waikiki East (Honolulu)  vagy Kaanapali Beach Hotel (Maui)

16.nap Hawaii-szigetek - Los Angeles

Transzfer egyénileg a repülőtérre, hazautazás.

Az elő illetve túrát követő éjszakára szállások kérhetők !