EASTERN VALUES - Fly & Drive program

Amerikai Egyesült Államok / Körutazás Amerikában

Szállás típus: Program szerint
Utazás módja: Egyéni
Ellátás: Ellátás nélkül
Időtartam: 8 éj
Típus: Körutazás
Útazonosító: 324673
159000 Ft/fő-től
Időpont választás

Válaszd ki melyik időpont vagy szobatípus érdekel


 

Indulási időpontok:

2018. április, 2018.május, 2018. június,  2018. július, 2018 augusztus,  2018. szeptember,  2018. október,  2019. április   (naponta igény szerint)

Válassza a megfelelő intervallumot a dátum választóban, és kattintson a kívánt indulási napra.


A részvételi díj tartalmazza:

  • 8 éjszaka szállás a megadott program szerint

  • térképek, útvonaltervek, angol nyelvű eligazítás a helyszínen

  • gyermek díjmentes (be nem töltött 11 éves korig, két fizető felnőttel egy szobában, pótágy nélkül)

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • repülőjegy és repülőtéri illeték (irányár: 190.000 .- Ft-tól, szezontól függően)

  • bérautó és üzemanyag költség, parkolási díjak

  • ellátást, személyes költségek, belépődíjak

Önnek csak a látnivalókkal kell törődnie! Az ajánlott programot amerikai partnerünk a naponta reálisan megtehető kilométerek és javasolt látnivalók függvényében állította össze és ehhez rendelte hozzá a szálláshelyeket.

Bérautóra és repülőjegyre kérje irodánk ajánlatát!

Mindkét esetben igyekszünk az Ön igényeinek legjobban megfelelő repülőjegyet és bérautót ajánlani. Fontos tudnivaló: a bérautók költsége típusonként és méretenként változó! A távolságok miatt javasoljuk kényelmes, tágas gépkocsi bérlését.

A túra során a Niagaránál átléphetik az USA/Kanada határt. Az átkeléshez azonban rendelkezni kell Kanadai belépési engedéllyel: ETA(ETA irodánkban igényelhető).

A MEGADOTT ÁRAK 1 USD=300 HUF ÁRFOLYAMIG ÉRVÉNYESEK !

9 nap /8 éjszaka

Utazás típus: FLY & DRIVE PROGRAMOK

Utazás: egyénileg/bérautóval Ellátás: nincs Min.létszám: nincs Szállodák: program szerint


Program kezdése: New York

Program vége : New York


1.nap New York
Érkezés New Yorkba , bérautó felvétele a repülőtéren, transzfer a szállodába egyénileg. Találkozás partnerirodánk angol nyelvű képviselőjével, utazási dokumentumok, voucherek átvétele. Szállás: Skyline Hotel Manhattan

2.nap New York

Ismerkedés New Yorkkal: javasoljuk, hogy Hop On – Hop Off városnéző busszal járják körbe az Alsóvárost (Downtown) és a Felsővárost (Uptown ). Sétáljanak végig a Broadway-n, látogassanak fel az Empire State Building kilátóteraszára.

Szállás: Skyline Hotel Manhattan


3.nap New York – Finger Lakes – Buffalo (613 km)
Indulás a Kanadai határvidék felé. a Finger Lakes vidéken át. Bepillantás a Seneca Indian Nation-ba.

Szállás: Adam’s Mark Buffalo

4.nap Buffalo - Niagara Falls – Buffalo (64 km)


Rövid autóút után előttünk a világ egyik legnagyobb természeti csodája ! Nézzük meg mind az amerikai, mind a kanadai oldalról (Skylon Tower). Fakultatív program: Maid of the Mist - hajókázás a vízesés lábánál (a kanadai oldalra történő átkeléshez rendelkezni kell kanadai ETA belépési engedéllyel). Szállás: Adam’s Mark Buffalo

5.nap Buffalo – Amish Country ( 241 km)


Utazás A pennsylvaniai vidékre, betekintés az amishok világtól elzárt, természetes életvilágába. Szállás: Genetty Hotel and Suites Amish Country


6.nap Amish Country – Gettsyburg – Washington D.C. (távolság: 431 km)

Továbbutazás Gettysburg felé, l átogatás az Amerikai Polgárháború egyik emlékezetes csatájának a helyszinén létesített emlékparkban. Átkelés az Appalachian Hegységen. Érkezés az Egyesült Államok fővárosába. Esti séta a kivilágított emlékművekhez. Szállás: Capitol Skyline Hotel Washington

7.nap Washington D.C.

Egész napos szabadprogram. Ajánlott látnivalók: Capitolium, Fehér Ház, Georgetown, a Lincoln és a Washington emlékmű, Arlingtoni Temető. Mindenképpen látogassunk el a Smithsonian Intézetben mely számos kiállításnak és múzeumnak ad otthont. Szállás: Capitol Skyline Hotel.

8.nap Washington D.C. – Philadelphia (távolság: 223 km)


Philadelphia a Függetlenségi Nyilatkozat szülőhazája. Látogasson el a Liberty Bell-hez, az Independence Hall- hoz és este egy étteremben kóstolja meg a helyi híres Phily Cheese Staek specialitást. Szállás: Penrose Hotel Philadelphia

9.nap New York ( 154 km)

Visszaindulás New Yorkba
A Big Apple-ként is emlegetett metropolis bőséges programmal szolgál: az Empire State Building, a Rockefeller Center, a Central Park, a Szabadság szobor, a sok-sok múzeum mind kihagyhatatlan élményt kínál. Program vége. Bérautó leadása.

Javasoljuk, hogy visszaindulás előtt New Yorkban töltsön el pár éjszakát . Kérje irodánktól a javasolt szállásajánlatokat. Esetleges  New York-i hosszabbítás esetén  nem érdemes a bérautót tovább tartania, mert New Yorkban  városi közlekedéssel minden érdekes célpont elérhető.  Hazautazáskor pedig a repülőtéri transzfer taxival könnyedén megoldható (kb 50 USD).