Barangolás a Nyugati-parton - autóbuszos körutazás

Amerikai Egyesült Államok / Körutazás Amerikában

Szállás típus: Program szerint
Utazás módja: Egyéni
Ellátás: Ellátás nélkül
Időtartam: 7 éj
Típus: Körutazás
Útazonosító: 324962
252700 Ft/fő-től
Időpont választás

Válaszd ki melyik időpont vagy szobatípus érdekel


 

A részvételi díj tartalmazza:

  • 7 éjszaka szállást középkategóriájú szállodákban

  • a 4 fős szobában 2 db francia ágy található

  • autóbuszos körutazást

  • a jelzett programokat a szükséges belépőkkel

  • adók, szerviz- és csomagdíjat (1 bőrönd/fő)

  • angol nyelvű idegenvezetést

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • repülőjegyet és repülőtéri illetéket

  • étkezéseket ( reggeli kérhető: 165 USD/fő)

  • fakultatív programok és a programcsomagban nem szereplő külön programok árait, belépőket

  • útlemondási biztosítást, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást

Repülőjegyre kérje irodánk ajánlatát !

A programok nem tartalmaznak étkezést. Reggeli lehetőség a szálláshelyeken, főétkezés az idegenvezető javaslata alapján. ( erre a programra reggeli kérhető: 165 USD/fő áron)

 

A MEGADOTT ÁRAK 1 USD=300 HUF ÁRFOLYAMIG ÉRVÉNYESEK !

8 nap /7 éjszaka
Utazás:
légkondícionált autóbusszal Ellátás: nincs Min. létszám: nincs
Utazás típus: AUTÓBUSZOS KÖRUTAK ANGOL NYELVŰ IDEGENVEZETÉSSEL

1.nap  Érkezés egyénileg Los Angelesbe, transzfer egyénileg a szállodába. Az esti órákban  találkozó a hotelben partnerirodánk angol nyelvű képviselőjével. Szállás: Holiday Inn Anaheim

2. nap Los Angeles - Palm Springs - Phoenix

Találkozás a recepciónál 7.30-kor. Indulás Los Angeles-ből 08:00-kor.  Az „Angyalok Városát" magunk mögött hagyva buszozunk a San Jacinto-hegységen keresztül Palm Springs-be. Kis üzletek, butikok, galériák várják az idelátogatókat. Majd a sivatagon keresztül – a szélturbinák ezrei szomszédságában - utazás Arizona állam fővárosába Phoenixbe. Szállás: We Ko Pa Resort

3.nap Phoenix - Sedona - Grand Canyon National Park

Utunkat a Sonoran sivatagon keresztül folytatjuk. Az USA-ban ez a sivatag rendelkezik a leggazdagabb és legváltozatosabb ökoszisztémával. Majd érkezés Sedonába ahol megpillanthatjuk a nevezetes vörös homokkőszirteket, melyek a napsütésben ragyogó, narancsvörös színben játszanak, lélegzetelállító látványt nyújtanak. Látogatás a Grand Canyon kistestvérének is nevezett Oak Creek kanyonban. Továbbutazás a Grand Canyon Nemzeti Parkba, rövid megállóval a Colorado folyónál. Szállás: Yavapai Lodge West.

4.nap Grand Canyon N.P. - Monument Valley - Page/Lake Powell

Kora reggel megcsodáljuk a napfelkeltét a Grand Canyon-ban, majd fakultatív programként egy reggelivel egybekötött sétára van lehetőség, élvezni a kanyon hangulatát. Továbbutazás sivatagi pihenővel, érkezés a Navajo Indián Rezervátumba, majd látogatás a Monument Valley-be, ahol a westernfilmekől jól ismert vörös sziklaalakzatok fogadnak minket. Délután érkezés a Powell-tó régiójába, Page városába. Látogatás a Glen Canyon Dam-nál, mely USA második legnagyobb beton-gátrendszere. A gátról csodálatos kilátás nyílik a Powell tóra. Éjszaka Page-ben. Szállás: Best Western Lake Powel.

5.nap Page/Lake Powell - - Kanab - Bryce Canyon National Park

Látogatás az USA második legnagyobb gátjához, a Glen Canyon gáthoz. Elérjük Utah államot. Kanab városának érintésével érkezés a Bryce Canyon-ba mely a sokszínű és változatos alakzatú homokkőformák hazája. A természet évezredeken keresztül alakítottak ezeket a hegyeket, felejthetetlen látványt nyújtva az idelátogatóknak. Este szabadprogram és tábortűz. Szállás:  Bryce Canyon Ruby's Inn.

6.nap Bryce Canyon N.P. - Zion National Park - Las Vegas

Továbbutazás a Zion Nemzeti Parkba, ahol a szél alakította sziklaformációk mellett a Virgin folyót is megtekinthetjük. Délután megérkezünk a Nevadai Las Vegas-ba, a szórakoztatás „fővárosába". Szállás: Luxor Las Vegas - Pyramid Rooms.

7.nap Las Vegas

Egész napos szabadprogram. Ismerkedés Las Vegas-sal Kaszinók, show-műsorok, éttermek, bárok. Séta a híres Strip-en, a látványos szállodák között.  Szállás: Luxor Las Vegas - Pyramid Rooms.

8.nap Las Vegas - Mojave Desert - Los Angeles

Indulás, majd rövid megálló a híres Las Vegas üdvözlő táblánál. Elhagyva a kaszinók városát, átutazunk a Mojave-sivatagon, érkezés Los Angeles-be 16:00 körül, a túra vége.

Az elő illetve túrát követő éjszakára  szállások kérhetők !

A túrák indulása előtti éjszakára javasolt szállásajánlatunk: Holiday Inn Anaheim

A visszaérkezést követő szállásajánlatunk: Holiday Inn Anaheim