Keleti Part és Kanada

Kanada / Körutazás Kanadában

Szállás típus: Program szerint
Utazás módja: Egyéni
Ellátás: Ellátás nélkül
Időtartam: 8 éj
Típus: Körutazás, Városlátogatás
Útazonosító: 324972
319400 Ft/fő-től
Időpont választás

Válaszd ki melyik időpont vagy szobatípus érdekel


 

A részvételi díj tartalmazza:

 • 8 éjszaka szállás középkategóriájú szállodákban

 • a 4 fős szobában 2 db francia ágy található

 • autóbuszos körutazást

 • a jelzett programokat a szükséges belépőkkel

 • adók, szerviz- és csomagdíjat (1 bőrőnd/fő)

 • angol nyelvű idegenvezetést

 

A részvételi díj nem tartalmazza:

 • repülőjegyet és repülőtéri illetéket

 • fakultatív programok- és a programcsomagban nem szereplő külön programok árait, belépőket

 • étkezést

 • útlemondási biztosítást, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást

 • ESTA (USA) és Kanadai ETA vízumot

 

Repülőjegyre kérje irodánk ajánlatát ! A túra átlépi az USA/Kanada határt. Az átkeléshez rendelkezni kell Kanadai belépési engedéllyel:ETA (ETA irodánkban igényelhető).

 A programok nem tartalmaznak étkezést. Reggeli lehetőség a szálláshelyeken, főétkezés az idegenvezető javaslata alapján.

 A MEGADOTT ÁRAK 1USD=300 HUF ÁRFOLYAMIG ÉRVÉNYESEK !

Utazás típus: AUTÓBUSZOS KÖRUTAK ANGOL NYELVŰ IDEGENVEZETÉSSEL

Utazás: légkondícionált autóbusszal Ellátás: nincs

1.nap Boston

Érkezés Bostonba, transzfer egyénileg a szállodába, majd találkozás a partnerirodánk angol nyelvű képviselőjével. Éjszaka Bostonban. Szállás: Marriot Quincy

2.nap Boston - New England - Québec City

07:30-kor indulás Kanada felé New Hapshire és Vermont államokon keresztül. Képet kapunk New England bájos kis falvairól és átutazunk a festői White Mountains-on is, ahol az utat erdőségek szegélyezik. Késő délután átlépüjük az USA/Kanada határt és belépünk Québec tartományba. Este szabadprogram, a jobbnál jobb éttermekben lehetőségünk nyílik kipróbálni a Francia konyha remekeit is. Szállás: Hotel Universel

3.nap Québec City - Montréal

Quebec City városnézéssel indul a nap. Quebec tartomány fővárosa 1985-ben az UNESCO a világörökség részévé nyilvánította. A túra során érintjük a Parlament épületét és a Citadellát. Egy kellemes séta során megtekintjük a fallal körülvett óvárost, benne a 19. században épült Chateau de Frontenac várat, mely ma luxusszállodaként üzemel. Az óvárosból páratlan kilátás nyílik a Szent Lőrinc-folyóra. Ezután rövid szabadprogram, majd indulás Montrealba. Érkezés után rövid túra az óvárosban: Notre Dame de Montreal Basilica, Place Jacques Cartier. Este szabadprogram. Szállás: Des Gouveneurs Place Dupuis Montreal

4.nap Montréal - Ottawa - Toronto

Indulás Kanada fővárosa, Ottawa felé. A parkjairól is nevezetes város Parlamentjének az épülete lenyűgöző látványt nyújt, a világ legszebbjei közt tartják számon. Utunkat a Thousand Islands Parkway-en folytatva továbbutazunk Ontario tartomány fővárosa, Toronto felé, mely egyben Kanada legnagyobb angol nyelvű városa is. Este szabadprogram, vásárlási lehetőség a jól ismert Eaton Center-ben. Szállás: Bond Place Hotel Toronto

5.nap Toronto - Niagara Falls

Reggel rövid városnézés, benne az üzleti negyed felhőkarcolói és az 553 méter magas CN Tower. Utunkat az Ontario-tó mellet folytatva áthaladunk a Welland csatornán mielőtt megérkezünk a világ egyik természeti csodájához, a Niagara vízeséshez. Rövid séta a Table Rock kilátópontra, ahonnan megcsodálhatjuk a mennydörgő Horshoe-vízesést. Fakultatív program: Maid of the Mist - hajózás a vízesés lábához ! Szállás: Best Western Cairn Croft Inn.

6.nap Niagara Falls - Gettysburg - Amish Country

Utazás A Finger Lakes régión keresztül Gettysburg felé. Látogatás az Amerikai Polgárháború egyik legnagyobb csatájának helyszínén emelt történelmi emlékhelyen. Majd tovább Dél Pennsylvaniaba. Szállás: Hotel Genetti Amish Country.

7.nap Amish Country - Washington D.C.

Az Amish-ok a 18. században vándoroltak ki az USA-ba. Kultúrájuk és szokásaik azóta nem változtak: nem használnak elektromos áramot, modern eszközöket. Látogatás az Amish Múzeumban. Délután továbbutazás az USA fővárosába Washington D.C-be. Fakultatív program: Washington by Night. Szállás: Washington Hilton.

8.nap Washington D.C.

Egésznapos washingtoni városnézés a nevezetességek megtekintése: Capitolium, Fehér Ház, Kongresszusi Könyvtár, Washington Emlékmű, Lincoln Emlékmű, Arlington Temető. Délután lehetőség nyílik Smithsonian Múzeum kiállításaiba is belepillantani. Szállás: Washington Hilton.

9.nap Washington D.C. - New York

Indulás New Yorkba Philadelphian keresztül, ahol egy rövid városnézés keretében megtekintjük a Függetlenségi Csarnokot és a Szabadság Harangot. Érkezés New Yorkba  17:00 körül, a program vége. (a késői érkezés miatt ajánlott ezt az éjszakát is New Yorkban tölteni)

Az elő illetve túrát követő éjszakára szállások kérhetők !

A túrák indulása előtti éjszakára javasolt szállásajánlatunk: Marriot Quincy Boston

A visszaérkezést követő szállásajánlatunk: Holiday Inn Times Square