Nemzeti Parkok - autóbuszos körutazás

Amerikai Egyesült Államok / Körutazás Amerikában

Szállás típus: Program szerint
Utazás módja: Egyéni
Ellátás: Ellátás nélkül
Időtartam: 13 éj
Típus: Körutazás
Útazonosító: 324973
561250 Ft/fő-től
Időpont választás

Válaszd ki melyik időpont vagy szobatípus érdekel


 

A részvételi díj tartalmazza:

  • 13 éjszaka szállást középkategóriájú szállodákban

  • a 4 fős szobában 2 db francia ágy található

  • autóbuszos körutazást

  • a jelzett programokat a szükséges belépőkkel

  • adók, szerviz- és csomagdíjat (1 bőrönd/fő)

  • angol nyelvű idegenvezetéstA részvételi díj nem tartalmazza:

  •  repülőjegyet és a repülőtéri illetéket

  • étkezéseket

  • fakultatív programok és a programcsomagban nem szereplő külön programok árait, belépőket

  • útlemondási biztosítást, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást

Repülőjegyre kérje irodánk ajánlatát !

A programok nem tartalmaznak étkezést. Reggeli lehetőség a szálláshelyeken, főétkezés az idegenvezető javaslata alapján.

 A MEGADOTT ÁRAK 1 USD=300 HUF ÁRFOLYAMIG ÉRVÉNYESEK !

14 nap /13 éjszaka

Utazás típus: AUTÓBUSZOS KÖRUTAK ANGOL NYELVŰ IDEGENVEZETÉSSEL

Utazás: légkondícionált autóbusszal Ellátás: nincs Min. létszám: nincs1.nap San Francisco

Érkezés és transzfer egyénileg. Este találkozás a partnerirodánk angol nyelvű képviselőjével. Szállás: Hotel Carton.

2.nap San Francisco


Városnézés az ismertebb részek érintésével: Civic Center, Union Square, Fisherman`s Wharf. Délután felfedezhetjük „San Francisco utcáit", végigsétálhatunk a ködbe burkolózó Golden Gate hídon, utazhatunk a világhírű Cable Car-on, vásárolgathatunk a Union Square butikjaiban. Szállás: Hotel Carton.

3.nap San Francisco - Lake Tahoe - Sierra Nevada Mountains - Reno


Továbbutazunk California állam fővárosának, Sacramento-nak az érintésével. Rövid pihenő az óvárosban. Indulás a Sierra Nevada-hegység legnagyobb édesvizű tava a Lake Tahoe felé. Délután látogatás Virginia City-ben, mely a 19 században bányászati központ volt. Rövid utazás után érkezünk Reno-ba, ahol egy kaszinóban kipróbálhatjuk a szerencsénket is. Szállás: Harrah`s Reno.

4.nap Reno - Black Rock Desert - Twin Falls


A Black Rock sivatagon keresztül folytatódik az utunk, Nevada állam északi részén zsályaültetvények mellett haladunk el. Következik egy időszakos folyó a Humboldt, majd Elko városa, mely a Central Pacific vasútvonal építésénél élte virágkorát. Jackpot városánál elhagyjuk Nevada államot és belépünk Idaho államba. Érkezés Twin Falls városba, Idaho állam fővárosába. Szállás: Shilo Inn Twin Falls.

5.nap Twin Falls - Craters of the Moon - Yellowstone N.P.


Utunk keresztezi a Snake-folyót, érkezés a Craters of the Moon Nemzeti Emlékhelyhez, mely a legnagyobb vulkanikus terület az USA kontinentális részén. Ez egy holdbéli táj, ahol az Apollo űrprogram asztronautái is gyakorlatoztak. Délután érkezés USA legelső, Ulysses S. Grant által, 1872-ben alapított nemzeti parkjába a Yellowstone-ba. Szállás: Gray Wolf Inn vagy Brandin Iron Inn.

6.nap Yellowstone National Park


A túra során a park természeti szépségei tárulnak fel: gejzírek, vízesések, kanyonok és a változatos állatvilág. A program érinti a park legismertebb pontjait, mint Yellowstone Lake, Old Faithful, Mammoth Hot Springs, Hayden Valley. Szállás: Gray Wolf Inn vagy Brandin Iron Inn.

7.nap Yellowstone N.P. - Grand Tetons - Jackson - Salt Lake City


Továbbutazás a Grand Teton Nemzeti Parkba, mely egy törésvonal mentén fekszik, különleges sziklaformáit földrengések alakították ki évmilliók során. Érkezés a Sziklás-hegység „koronagyémántjának" is nevezett Jackson Hole-ba. Ebéd után ndulás Utah állam fővárosába, Salt Lake City-be, a Mormonok hazájába. Városnézés a nevezetességek megtekintésével: Parlament, Temple Square, Mormon székesegyház. Szállás: Little America Hotel

8.nap Salt Lake City - Moab


Délelőtt szabadprogram. Utazás Moab városába, ahol különleges tájkép fogadja a látogatókat: hatalmas hegycsúcsok és mély kanyonok látványos kontrasztja teszi érdekessé a tájat. Szállás: Moab Vallei Inn

9.nap Moab - Arches N.P. - Canyonlands N.P. - Moab


A mai napon az USA két leglátványosabb nemzeti parkjában teszünk látogatást. Az első az Arches Nemzeti Park melynek különlegességét a több mint 2000 természet formálta homokkőív adja. Közülük is a leglátványosabb a hatalmas Delicate Arch. Mellettük óriási sziklák és hegycsúcsok váltakoznak. A Canyonlands Nemzeti Parkban a Coloradi folyó által kivájt kanyonok százai nyújtanak felejthetetlen élményt. Fakultatív program: esti hajókázás a Colorado folyón a Jet Boat Float fedélzetén. Szállás: Moab Vallei Inn

10.nap Moab - Capitol Reef N.P. - Bryce Canyon N.P.


Látogatás a különleges állat- és növényvilággal rendelkező Capitol Reef Nemzeti Parkban, ahol egy, a pionírok idejéből származó település maradványait is metekintjük. Délután érkezés a népszerű Bryce Canyon Nemzeti Parkba, mely a sokszínű és változatos alakzatú homokkőformák hazája. A természet évezredeken keresztül alakítottak ezeket a hegyeket, felejthetetlen látványt nyújtva az idelátogatóknak. Este szabadprogram. Szállás: Bryce View Lodge.

11.nap Bryce Canyon - Lake Powell - Grand Canyon - Flagstaff


Következik USA második legnagyobb mesterséges tava a Lake Powell, melynek kristálytiszta vizében tükröződnek a vörös sziklás kanyon falai. A Colorado folyót elhagyva megérkezünk a Navajo indiánok rezervátumába, majd átutazunk a Painted Desert ( színes sivatag ) eróziós, terméketlen vidékén mely a rendkívüli színeivel bűvöli el a látogatókat. Továbbutazás a világ hét természeti csodájának egyikébe, a Grand Canyon-ba. Rövid pihenő a kanyon déli pereménél , hogy gyönyörködhessünk a lélegzetelállító panorámában. Éjszaka Flagstaff-ban. Szállás: Days Hotel Flagstaff.

12.nap Flagstaff - Seligman/Route 66 - Las Vegas


A Coconino-fennsíkról leereszkedünk a Mojave sivatagba és elérjük a híres-hírhedt 66-os út egyik állomását Seligman városát, mely fölött szinte megállt az idő, ugyanúgy néz ki mint 60 évvel ezelőtt. Továbbutazás a „Szerencsjátékok fővárosába" Las Vegas-ba. Szállás: Luxor Las Vegas - Pyramid Rooms.

13.nap Las Vegas (Fakultatív: Death Valley)


Egésznapos szabadprogram. Kaszinók, show-műsorok, éttermek, bárok. Séta a híres Strip-en, a látványos szállodák között. Fakultatív program: látogatás a Death Valley-be, a Földünk egyik legforróbb, legszárazabb és legalacsonyabban fekvő területére. Szállás: Luxor Las Vegas - Pyramid Rooms.

14.nap Las Vegas – Mojave Desert – Beverly Hills - Los Angeles


A Mojave-sivatagon keresztül utazás Los Angeles-be, rövid városnézés: Hollywood, Beverly Hills, Sunset Boulevard. A program vége 17:00 körül. Hazautazás. (lehetőség van hosszabbítani Los Angeles-ben)


Az elő illetve túrát követő éjszakára szállások kérhetők !

A túrák indulása előtti éjszakára javasolt szállásajánlatunk: Hotel Carlton

A visszaérkezést követő szállásajánlatunk:Crown Plaza Los Angeles Harbour