KERESZTÜL AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKON - autóbuszos körutazás

Amerikai Egyesült Államok / Körutazás Amerikában

Szállás típus: Nincs
Utazás módja: Egyéni
Ellátás: Ellátás nélkül
Időtartam: 18 éj
Típus: Körutazás
Útazonosító: 324976
631500 Ft/fő-től
Időpont választás

Válaszd ki melyik időpont vagy szobatípus érdekel


 

A részvételi díj tartalmazza: 
  •    18 éjszaka szállást középkategóriájú szállodákban

  •     a 4 fős szobában 2 db francia ágy található

  •     autóbuszos körutazást

  •     a jelzett programokat és a szükséges belépőket

  •     adók, szerviz- és csomagdíjat (1 bőrönd/fő)

  •     angol nyelvű idegenvezetést

A részvételi díj nem tartalmazza:

  •     a repülőjegyet és repülőtéri illetéket

  •     fakultatív programok- és a programcsomagban nem jelzett programok árait, belépőket

  •     étkezést

  •     útlemondási biztosítás, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás


Repülőjegyre kérje irodánk ajánlatát. A túra átlépi az USA/Kanada határt. Az átkeléshez rendelkezni kell Kanadai belépési engedéllyel:ETA (ETA irodánkban igényelhető ).

A programok nem tartalmaznak étkezést. Reggeli lehetőség a szálláshelyeken, főétkezés az idegenvezető javaslata alapján.

A MEGADOTT ÁRAK 1 USD=300 HUF ÁRFOLYAMIG ÉRVÉNYESEK !

19 nap /18 éjszaka

Utazás típus: AUTÓBUSZOS KÖRUTAK ANGOL NYELVŰ IDEGENVEZETÉSSEL

Utazás: légkondícionált autóbusszal Ellátás: nincs Min. létszám: nincs


1 nap New York

Érkezés és transzfer egyénileg New Yorkba. Találkozás az esti órákban az idegenvezetővel a szállodában. Szállás: Westin Grand Central.


2.nap New York - Philadelphia - Washington D.C.

Indulás 08:00-kor New York-ból. Utazás Philadelphia felé, ahol városnézés keretében ismerkedünk az óvárossal, megtekintjük a Szabadságharangot és sétát teszünk a Függetlenség Nemzeti Történeti Emlékparkban. Ezután folytatjuk utunkat a főváros, Washington D.C. felé. Szállás: Mariott Wardman Park

3.nap Washington D.C.


Egésznapos washingtoni városnézés a nevezetességek megtekintése: Capitolium, Fehér Ház, Kongresszusi Könyvtár, Washington Emlékmű, Lincoln Emlékmű, Arlington Temető. Délután lehetőség nyílik Smithsonian Múzeum kiállításaiba is belepillantani. Szállás: Mariott Wardman Park

4.nap Washington D.C. - Gettysburg - Niagara Falls (Canada)


Látogatás az Amerikai Polgárháború egyik legnagyobb csatájának helyszínén emelt történelmi emlékhelyen. Továbbutazás New York államon keresztül Buffalo felé, majd a Niagara-vízesés következik (kanadai oldal) Szállás: Ramada Hotel Niagara Falls

5.nap Niagara Falls - The Great Lakes - Detroit


A délelőttöt a Niagaránál töltjük, felsétálunk a Table Rock kilátóhelyre, onnan gyönyörködhetünk a dübörgő vízesésben. Visszatérünk az USA-ba és továbbutazunk Detroit, az amerikai autógyártás fellegvára felé. Este szabadprogram. Szállás: Best Western Greenfield Inn Detroit.

6.nap Detroit - Chicago


Elhagyjuk Detroit-ot és a Michigan-tó, ill. Chicago felé vesszük az irányt. Chicago-ban rövid városnézés a legfontosabb látnivalókkal: Lake Shore Drive, Magnificent Mile, Navy Pier. Lenyűgöző látnivalót kínál a „Szeles város" felhőkarcolóinak együttese és fakultatív program keretében látogatást tehetünk a világ egyik legmagasabb épületében, a Sears Tower-ben. Szállás: South Loop Hotel Chicago


7.nap Chicago

A mai napon egyénileg is felfedezhetjük a város ugyanis egésznapos szabadprogram vár ránk. Szállás: South Loop Hotel Chicago

8.nap Chicago – átkelés a Missisipi folyón - Sioux City


Indulás Chicago-ból. A Közép-nyugati országrészt az USA éléskamrájaként is emlegetik. Az utat végig búza-és kukoricaföldek, farmok szegélyezik. Keresztezzük a Mississippi folyót és megérkezünk az Iowa állambeli Sioux City-be, a Missouri folyó partjára. Szállás: Marina Inn.

9.nap Sioux City - Badlands National Park - Mt. Rushmore - Deadwood/Rapid City


Indulás nyugat felé, a dél-dakotai prérin keresztül a Badlands Nemzeti Parkba, mely máig a bölények és antilopok élőhelye. Továbbutazás a Black Hills felé, látogatás a világhírű Mount Rushmore-nál, ahol 4 amerikai elnök: Washington, Jefferson, Lincoln és Roosevelt óriási acrképe van a hegyoldalba faragva. Szállás: Howard Johnson Rapid City.

10.nap Deadwood/Rapid City - Bighorn Mountains - Cody


Továbbutazás Wyoming államba, mely természeti adottságairól híres: területén hegyek, prérik és sivatagok váltakoznak. Este érkezés a Yellowstone Nemzeti Parkba, Cody városába. (Abban az esetben, ha az időjárás vagy az útviszonyok miatt a Yellowstone nem elérhető, úgy az éjszakát Montana államban, Billings/Livingstone-ban tölti a csoport). Szállás: Cody Buffalo Bill Village.

11.nap Cody - Yellowstone National Park


Látogatás az USA legelső nemzeti parkjában, a Yellowstone-ban. Gejzírek, vízesések, kanyonok és a vadvilág megannyi csodája a parknak. A látogatás során több nevezetesség is megtekinthető, mint a Yellowstone Lake, Old Faithful, Mammoth Hot Springs, Hayden Valley. Szállás: Gray Wolf Inn vagy Brandin Iron Inn Yellowstone.

12.nap Yellowstone National Park - Grand Teton N.P. - Salt Lake City

Továbbutazás a Grand Teton Nemzeti Parkba (időjárástől függően) és megtekintjük a hatalmas, 4.000 méteres hegycsúcsokat. Következik Utah állam, a Mormonok hazája. Rövid látogatás Salt Lake City-ben: a Parlament épülete, Temple Square, Mormon székesegyház. Szállás: Little Amerika Hotel Salt Lake City

13.nap Salt Lake City - Bryce Canyon National Park


Látogatás az USA egyik legszebb nemzeti parkjában, a Bryce Canyon-ban. Megcsodálhatjuk a természet által kialakított sziklaoszlopokat, sziklaíveket és csúcsokat. Délután szabadprogram. Szállás: Bryce View Lodge.

14.nap Bryce - Lake Powell - Grand Canyon - Flagsatff


Reggel indulás a Bryce Canyon-ból a Lake Powell felé, mely a második legnagyobb ember alkotta tó az USA-ban. Majd a Grand Canyon Nemzeti Park következik, egyike a világ 7 természeti csodájának. Pihenő a Desert View Tower-nél, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a hatalmas kanyonra: szurdokok, sziklacsúcsok, kialudt vulkánok és a kanyargó Colorado folyó. Szállás: Days Hotel Flagstaff.

15.nap Flagstaff - Seligman/Route 66 - Las Vegas


Továbbutazás Las Vegasba, a „szerencsjátékok fővárosába". Szabadprogram: séta Las Vegas világhírű főutcáján, a Strip-en, vásárlás, esti show-műsorok és számos attrakció várja az idelátogatót. Szállás: Luxor Las Vegas - Pyramid rooms.

16.nap Las Vegas - Mojave Desert – Beverly Hills - Los Angeles


Reggel indulás a Mojave sivatagon keresztül Los Angelesbe. Városnézés az „Angyalok városában": Hollywood, Sunset Boulevard, Beverly Hills. Szállás: Crowne Plaza Los Angeles Harbour

17.nap Los Angeles


Egésznapos fakultatív program: látogatás a Universal Studios-ban. Szállás: Crowne Plaza Los Angeles Harbour

18.nap Los Angeles - Malibu - Santa Barbara – Central Coast


Indulás észak felé, érintve Malibu és Santa Barbara híres fehérhomokos partjait, végig a híres Cenrtal Coast-on. Szállás: Holiday Inn Express Solvang


19.nap Central Coast - Carmel/Monterey - San Francisco


Indulás és utunkat Carmel felé vesszük mely számos hírességnek, többek között Clint Eastwood otthona is. Pihenő után továbbutazás Monterey felé. Rövid városnézés során fedezhetjük fel ennek a bájos üdülőhelynek a nevezetsségeit. Délután, San Francisco felé elhaladunk Castroville és Santa Clara völgyek mellett. Érkezés 18:00 körül San Francisco-ba a program vége.


Az elő illetve túrát követő éjszakára szállások kérhetők !

A túrák indulása előtti éjszakára javasolt szállásajánlatunk: Westin New York Grand Central

A visszaérkezést követő szállásajánlatunk: Hotel Carlton